Brandstof & Energie Brandstof & Energie

STOKOTA biedt u opleggers, aanhangwagens en opbouwen van aluminium of roestvrij staal voor het transport van vloeistoffen, waaronder ADR-producten, zoals brandstof, stookolie, LPG en vliegtuigbrandstof. Tijdens het ontwerpen van een tank, streven wij naar optimale efficiency en tegelijkertijd naar een zo klein mogelijk eigen gewicht van het voertuig.

 » Lees verder

 

» Opleggers voor brandstoffen
» Tankwagens
» Aanhangwagens voor brandstoffen
» Opleggers voor LPG
» Opbouwen en aanhangwagens voor LPG 

» Watertanks
» Vliegveldtanktrucks
» Opleggers voor het transport van bitumen

Afval & Reiniging Afval & Reiniging

De STOKOTA Groep biedt u een breed assortiment van voertuigen voor het transport van afval voor de industriële en algemene reinigingsbranche aan. Onze technische afdeling vestigt continu zijn aandacht op het ontwerp en de productie van de voertuigen voor  de milieubranche, die efficiënt, gebruiks- en milieuvriendelijk zijn. 
» Lees verder

» Drain Force
» EcoCycle
» Jetting Master
» PowerTrailer 6000
» PowerVac
» UltraCycle
» Vactrans
» Custom Made

Aviation Fuelling Vehicles Aviation Fuelling Vehicles

STOKOTA biedt een assortiment aan vliegtuigbetankingsvoertuigen aan op vast chassis, semi-trailer en trailer chassis. Naast vliegtuigbetankers bieden wij tevens hydrant dispensers aan, conform JIG met debieten gaande van laag debiet tot 4.000 l/min. Alle voertuigen beschikbaar als standaard opbouw als in laag-profiel, gebouwd volgens specificaties van de klant en de huidige regelgeving (ADR, JIG, EN en CE normen).» Lees verder

 

Aircraft Refuellers

» Rigids

» Semi-Trailers

» Trailers

» Military

 

Hydrant Dispensers

» Standard High Flow

» Low Profile/High Flow

» Low Profile/Low Flow

Zelflosser Zelflosser
"SERRUS Trailers" was jarenlang toonaangevend als constructeur in het segment van de Moving Floor Trailers. De samenwerking met STOKOTA met de overdracht van de "know how" en de "SERRUS-technologie" gecombineerd met de gedegen kennis van STOKOTA stelt ons in de mogelijkheid hoogstaande kwaliteit en service aan te bieden. 

» Lees verder

 

» SL 500 - Basic

» SL 500 - All road

» SL 500 - Ecolight

» SL 500 - Waste

» KFD 425 - V Floor

» Custom made products

 

 

 

 Nieuws

Tweedehands

Road Tanker Semi-Trailer